رستوران در اصفهان,رستوران وی آی پی اصفهان,رستوران ویژه اصفهان,رستوران سلف سرویس در اصفهان

       03136672087  03136672408  

 


 

شعبه 1:چهارباغ بالا،مجتمع باران

شعبه 2: سیتی سنتر ،طبقه همکف

Ciis nulla interdum senectus

چند نکته شیرین درباره شیرینی پزی گاهی اوقات دیده می شود شیرینی تازه ای که از فر در آمده نرم است اما به محض خنک شدن سفت می شود. هر چند که آشپز مطمئن است شیرینی بیش از اندازه پخته نشده است. پس چه کار باید کرد تا شیرینی خرد و خشک نشود؟ در این مطلب از «Cooking Tips» به چند نکته در این خصوص اشاره شده است؛ ۱ - قبل از شروع به کار، کره یا مارگارین مورد مصرف را به دمای طبیعی اتاق برسانید. این کار به پخت مناسب شیرینی کمک می کند. ۲ - برای نرم کردن شیرینی سفت و خشک، آن را در ظرف در دار با یک قطعه نان یا سیب قرار دهید. ۳ - در صورت عجله داشتن، شیرینی های سفت شده را در یک ظرف باز و به همراه یک فنجان آب بدون درپوش برای چند دقیقه در مایکروفر قرار دهید. ۴ - نوع شکر در پخت شیرینی تاثیر دارد. شکر قهوه ای رنگ از پخش شدن آن جلوگیری می کند. شکر سفید با کمی آرد ذرت مانع پخش شدن شیرینی هنگام پخت می شود. .

قیمت

ورودی رستوران برای استفاده نامحدود از همه خدمات شامل سالاد،دسر،نوشیدنی و بیش از 30 مدل غذا 68000تومان میباشد. جشن تولد به همراه کیک و عکس و موسیقی و هر آنچه برای ویڑه بودن روز تولدتان نیاز است (به صورت رایگان)
پذیرایی از کودکان زیر هفت سال در این رستوران رایگان است- حس خاص متفاوت از یک رستوران ، مکانی بسیار ایده آل برای میهمانی های شما

Who's Online

در حال حاضر 65 میهمان و no عضو در حال بازدید از سایت هستند

Scroll to top