رستوران در اصفهان,رستوران وی آی پی اصفهان,رستوران ویژه اصفهان,رستوران سلف سرویس در اصفهان

         03136550401 

 


 

اصفهان، سیتی سنتر ، طبقه همکف ، ورودی 8

Ciis nulla interdum senectus

چند نکته شیرین درباره شیرینی پزی گاهی اوقات دیده می شود شیرینی تازه ای که از فر در آمده نرم است اما به محض خنک شدن سفت می شود. هر چند که آشپز مطمئن است شیرینی بیش از اندازه پخته نشده است. پس چه کار باید کرد تا شیرینی خرد و خشک نشود؟ در این مطلب از «Cooking Tips» به چند نکته در این خصوص اشاره شده است؛ ۱ - قبل از شروع به کار، کره یا مارگارین مورد مصرف را به دمای طبیعی اتاق برسانید. این کار به پخت مناسب شیرینی کمک می کند. ۲ - برای نرم کردن شیرینی سفت و خشک، آن را در ظرف در دار با یک قطعه نان یا سیب قرار دهید. ۳ - در صورت عجله داشتن، شیرینی های سفت شده را در یک ظرف باز و به همراه یک فنجان آب بدون درپوش برای چند دقیقه در مایکروفر قرار دهید. ۴ - نوع شکر در پخت شیرینی تاثیر دارد. شکر قهوه ای رنگ از پخش شدن آن جلوگیری می کند. شکر سفید با کمی آرد ذرت مانع پخش شدن شیرینی هنگام پخت می شود. .

Scroll to top